2015. jan 04.

Blogajánló #1

írta: zold.fulu
Blogajánló #1

A neten számos olvasnivaló hírportált, ismeretterjesztő weboldalt vagy blogot találni. Időnként pedig igen nehéz eligazodni ezek között. Örömmel veszem, ha mások megosztják a blogom linkjét, így én is ezt teszem. A blogajánlóban különböző témájú és tematikájú blogot találhattok, főként azok közül, ahol az én blogommal is találkozhattok. Első körben a www.dildosfiu.blogspot.hu blogot mutatom be.

14045819341_6651d70343_z.jpg

fotó: Christian Schnettelker/www.manoftaste.de

Úgy hiszem, sokakat izgat a téma, szerintem kevés ezzel foglalkozó blogot vagy weboldalt találhatnak az érdeklődők. Igazi hiánypótló, nekem kifejezetten tetszik a kezdeményezés. A választott név beszédes, meglepetés nem érheti az olvasót. A blogra kattintva rögtön figyelmeztetés fogad, hiszen a bejegyzésekben különböző szexuális segédeszközökről, dildókról, análtágítókról és kiegészítőikről olvashatnak bővebben az érdeklődők. Csatasorral, azaz a szerző saját darabjaival is megismerkedhet az olvasó, sőt akár videót is nézhet az adott típusú műpéniszről a külső oldalakról beágyazott videókon. Számos olyan fontos téma is felmerül, mint a tisztítás vagy a síkosítás, amelyek sokszor triviálisnak tűnhetnek, mégis elengedhetetlen ezek ismerete.

Kritika is jár, ugyan a bejegyzések alaposan elvannak látva különböző címkékkel, a keresést segítő címkefelhő az oldal alján kapott helyet, ami nem túl praktikus, ha egy adott téma/bejegyzés után keresgél az egyszeri látogató.

Tetszetős viszont a választott arculat. A színek jól mutatnak és nem vonják el a figyelmet a lényegről, sőt, kifejezetten rá irányítja a figyelmet. Összességében tehát egy olyan blogról van szó, amit érdemes lehet követni azoknak, akik bővebb információt vagy valamiféle képet szeretnének kapni az análjátékokról és használatukról. Kezdőknek, haladóknak, érdeklődőknek egyaránt izgalmas bejegyzéseket jelenthet.

 

Az olvasóknak kellemes böngészést, a szerzőnek ez úton is sok sikert kívánok! :-)

Szólj hozzá

blog meleg műpénisz análjáték