2015. feb 01.

Blogajánló #2

írta: zold.fulu
Blogajánló #2

A neten számos olvasnivaló hírportált, ismeretterjesztő weboldalt vagy blogot találni. Időnként pedig igen nehéz eligazodni ezek között. Örömmel veszem, ha mások megosztják a blogom linkjét, így én is ezt teszem. A blogajánlóban különböző témájú és tematikájú blogot találhattok. A sorozat következő posztjában a www.santiagonyomaban.blogspot.hu blogot mutatom be.

14045819341_6651d70343_z.jpgfotó: Christian Schnettelker/www.manoftaste.de

Bátran sorolható ez a blog az énblogok kategóriájába, szerzője saját véleményét, élményeit tárja az olvasók elé. Több igen érzékeny témával is foglalkozik és jó néhány többé-kevésbé rendszeres, de mindenképpen visszatérő rovattal is jelentkezik. Legeltethetik a szemüket az olvasók a válogatott modellek képein, tigriscsíkokon és külön kuriózum, hogy játékokon, versenyeken keresztül a publikumot is megmozgatja a blog. Ez az interaktivitás jellemzi a blogot.

Persze a kritikának nem csak a pozitív megerősítés a célja, hanem feladata néhány gyengeségre is rávilágítania. Bár igen gyakran születnek új posztok és bejegyzések, ezek a legkülönbözőbb időpontokban válnak elérhetővé, így picit rendszertelenné is válik. Ugyan a zene is hangulatossá teszi a böngészést, automatikus indulása sokakat zavarhat. Szerencsére ezek mindegyike könnyen orvosolható.

Kiemelném viszont azt a link ajánlót, amit bátran nevezhetnék adatbázisnak is. Itt számos más bloggert ajánl a látogatók figyelmébe, köztük az én blogomat is.

Összességében egy színes és sokoldalú blogról beszélhetünk, izgalmas és érdekes posztokkal, bejegyzésekkel.

Szólj hozzá