2015. jan 06.

Hétfői hírek 2015/1.

írta: zold.fulu
Hétfői hírek 2015/1.

Megújult formában, kivételesen keddi különkiadásban hozom az elmúlt időszak híreit. A megújult forma nem csak a címre vonatkozik, amivel könnyebbé válik a keresés az év hírei között, hanem bejegyzésre is. Most te is véleményformálóvá válhatsz, ha megírod a véleményed a felsorakoztatott témákban! Olvass, kommentelj, oszd meg másokkal is, ha megmutatnád a saját hangodat. Nem csak problémafelvetéssel, hanem konkrét kérdéssel is segítem, hogy kifejtsd a gondolataidat.

 5102566714_bf6115e304_o.jpgfotó: http://flic.kr/p/8LTZjb

 

2014. 12. 25. huffingtonpost.de

A szerző a népszerű társkereső, a Planetromeo legtöbb tagot számláló klubjai alapján próbál divatot, trendet, vágyakat összeszedni. Így alakul a sorrend a "testkultusz" kategóriában: HairyLovers, XXL-Freunde, Male-Instinct. A cikk második felében pedig  ehhez kapcsolódó szexuális és nemi szerepek kerülnek terítékre. A gender kutatók szerint ezekre a felosztásokra sürgősen választ kell találni, ám hiába, a meleg mozgalmak nem állnak ki e vélemény mellett egyértelműen.

 Te milyen klubhoz csatlakoznál?

 

2015. 01. 05. blikk.hu

A bulvárlap Oláh Ibolyával beszélgetett. Az énekes vallott arról, hogy a nőkhöz vonzódik és bár vállalja identitását, cigány származása miatt is érik atrocitások. Élettörténetét hamarosan önálló estben fogja elmesélni az érdeklődőknek. Emlékeztetőül, Oláh Ibolya a Megasztár első szériájában ért el szép helyezést, ezzel megalapozva ismertségét és karrierjét.

Téged ért már atrocitás nemed, szexuális irányultságod, származásod vagy vallási meggyőződésed miatt?

 

2015. 01. 05. bbc.com

A BBC híre érdekes tényre hívja fel a figyelmet. A '80-as évek meleg mozgalmi életét bemutató film, amely tavaly több díjat is bezsebelt hazájában, amerikai DVD megjelenése körüli furcsaságokat szemléz. Így többek között kiemeli, hogy az Amerikában megjelent lemez borítójáról és a rövid összefoglalóból is eltüntették a meleg mozgalmakra utaló szavakat. A brit készítők nincsenek meglepve, hogy a film esszenciáját adó meleg-témát ilyen eszközökkel háttérbe szorítják és próbálnak magasabb eladásszámot elérni.

Szerinted vállalható ez egy film kiadásánál?

Szólj hozzá

hírek reklám film homoszexualitás divat társkereső USA Pride PlantRomeo